Vi har jobbet med Open House Oslo!

Open House Oslo
Open House Oslo + Rocket AS

Hvem er Open House Oslo?

Open House Oslo er et frivillig initativ fra en håndfull mennesker som har et sterkt ønske om å vise frem Oslos arkitektur til folket. Prosjektet åpner dørene til noen av de kuleste byggene i Oslo, og blir en møteplass for å snakke om arkitektur utenfor fagfeltets indre krets. Her føltes det naturlig for oss å komme inn å styrke kommunikasjonen på sosiale medier og bidra der vi er gode.

Anbefaler absolutt alle å delta helgen 21. – 22. september! Det er utrolig gøy å se på bygninger, kontorer og arkitektur, som man vanligvis ikke får mulighet til. Takk Open House Oslo!

Besøk de på nettsiden Openhouseoslo.org, eller følg de på Instagram og Facebook.

Hvordan har vi samarbeidet?

Open House Oslo ønsket flere åpne hus, nye besøkende, frivillige og sponsorer til helgen 21. – 22. september. Instagram og Facebook fungerer som et verktøy for å bygge opp et miljø for deltakere og informere om helgens høydepunkter. Samtidig blir plattformene et springbrett til videre engasjement på nettsiden for arrangører og sponsorer. Ved å optimalisere de sosiale profilene, produsere innhold og engasjere følgere, ønsket vi å bidra til at arrangementet ble en positiv opplevelse både for besøkede og arrangører.

Hvordan var resultatet?

Vi startet med å skape større aktivitet på Instagram. Det ble gjort ved å publisere bilder hyppig og skrive engasjerende tekst for å skape prat. I tillegg var vi aktive på å komme i kontakt med relevante selskaper og mennesker for å gjøre dem oppmerksomme på Open House Oslo. Vi hjalp med tekstforfatting, grafikk og rådføring rundt sosiale medier.

Les også:  2 grunner til å Annonsere på Facebook

I etterkant har vi sett effekten. Større engasjement, flere følgere og frivillige. Open House Oslo fikk også mer tid til å fokusere på sin kjernevirksomhet, som var et av målene. Vi syntes det er utrolig kult å se resultater av jobben vi gjør 🙂

Open House Oslo er en fantastisk gjeng som gjør noe kult og spennende! Frivillighet er en av bærebjelkene i samfunnet. Vi syntes det er inspirerende å jobbe med mennesker med denne innstillingen, og det er en flott måte å møte folk, bli utfordret kreativt og bidra til noe større enn en selv.

Vi mener det er et stort potensial for Open Hous Oslo videre. Det er sosiale kanaler de ikke har utforsket, for eksempel Snapchat og LinkedIn. Disse kan skape større engasjement fra publikum og sponsorer 😊 Det er også mulig å bruke Facebook og Instagram ads for å nå ut til enda flere!

Open House Oslo menneskene
Open House Oslo